Vores animation pakkeløsninger

Vi leverer håndtegnede animationsvideoer, hvor dine ønsker og behov bliver tilpasset. Vi sætter kvaliteten i højsædet for sikre din 100% tilfredshed. Vi bruger hellere end gerne 1 time ekstra for at sikre et unikt design, som passer til din virksomheds image.

Storytelling igennem animation

Alle vores logoer er designet efter kundens behov

Hos Mediabranding skaber vi animationsvideoer af høj kvalitet til markedets skarpeste priser. Vores designere sørger for ekstremt god service samt levere produkter af kompromisløs høj kvalitet. Målet med professionelle animationsvideoer er at fastholde de besøgende på din hjemmeside. Videoerne er et værktøj, der kan skabe vækst og interesse omkring din hjemmeside og brand, hvilket i sidste ende viser positive resultater på din konverteringsrate.

Vi har fokus på kvalitet og vores kunders tilfredshed første prioritet. Vores kreative team gør en dyd for at skabe den helt rigtige animation for din virksomhed. Derfor vil vi i processen inddrage dig som kunde, så vi hele tiden sikrer os at vi leverer et produkt, der stemmer overens med dine forventninger. På denne måde, så skaber vi sammen en video, der udtrykker det helt rigtige budskab i et design tilpasset netop din virksomhed.

Opstartsmøde

Vi afholder et møde fysisk eller telefonisk, hvor vi vil gennemgå dine ønsker om filmens målgruppe, budskab mm.

Vi aftaler hvorledes, om du ønsker at få lavet 1, 2 eller 4 animationsfilm, hvor du kan benytte dig af vores klippekort ordning, som sikrer dig markedets bedste pris. Med denne løsning kan du få lavet billige animationsfilm løbende, som reklame for din virksomhed. Afslutningsvis skal vi finde ud af, om du ønsker professionel voice over på din video, flere sprog, undertekster og om du ønsker, at vi udformer et manus ud fra din hjemmeside eller benytter en professionel og uddannet tekstforfatter.

Udkast

Vi udarbejder et udkast, som vil blive præsenteret. I fællesskab retter vi evt. ændringer og laver tilføjelserne, så det er knivskarpt. Du får sendt udkastet pr. mail, så du kan gennemgå det, som vi har skrevet, og rette eller godkende det sendte manus og speak.

Produktion

Når vi har manus, voice over, målgruppen, og budskabet på plads, så begynder vi produktionen af filmen.

Herefter vil én af vores dygtige grafikere gå igang med at animere din kommende animationsfilm. Alt produktion bliver lavet inhouse hos os i Aarhus, så du vil nemt kunne snakke med os løbende om dine ønsker og behov. Vi har en typisk produktionstid på ca. 7-14 arbejdsdage alt efter projektets størrelse.

Afslutning

Vi har nu sendt dig den afsluttende animationsvideo, og du bedes her komme med et samlet overblik med rettelser.

Efter afslutning af opgaven og når du har godkendt filmen kan den frit deles på din hjemmeside, Facebook og Instagram.

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk