Enterprise løsninger
App udvikling

Hos Mediabranding er vi yderst professionelle og erfarne, når det kommer til at udvikling af apps både til iOS og Android enheder. Vi arbejder med alle typer af opgaver, hvor det både er simple, mellemstore og komplekse løsninger.

kr. 795,-

Timepris

eksklusiv moms

Ring for pris

Fast pris

Kontakt os for en fast pris

Levering af appløsninger og udvikling

Vi gør en kæmpe ære i at udvikle apps hos Mediabranding, og vi stræber efter, at vores kunders succes er vores succes. Vi analyserer behov og målgruppe, modner idéer og i fællesskab udvikler vi projektet til et bæredygtigt koncept.

app

App udvikling

software

Softwareudvikling & design

digital

Digital transformering

software-macbook
user-experience

User Experience

technology

Teknologi & rådgivning

administration icon

Vedligholdelse & plan

iphone 4

Hvorfor skal Mediabranding udvikle din næste app?

De fleste er i tvivl om, hvilket bureau der skal løfte deres næste app-projekt. Nogle bureauer tilbyder udelukkende udvikling af apps, mens vi hos Mediabranding tilbyder en samlet løsning, da vi har eksperter indenfor alle områder.

Udviklingen af nye apps går stærkt hos Mediabranding, da vi har dedikeret et helt team af udviklere udelukkende til din næste app løsning. Vi undersøger og analyserer altid de nyeste teknologier og tendenser, så vi kan være med på alle typer af opgaver. Derfor er der ingen opgaver der er for små, store eller for omfattende for os i Mediabranding.

Kom i dybden med Define

Adam fra Define havde behov for en skræddersyet app, så der kunne sættes gang i forretningen.

” Jeg kontaktede Mediabranding, hvor de inviterede mig ind til et møde. Her fik vi gennemgået min ønsker og behov til denne app, hvor de var meget gode til at forklare mig, hvordan hele processen ville foregå. De har holdt alle deadlines og appen fungerer upåklageligt. Tak til hele teamet for deres hårde indsats ”

iphone 5
iphone 4

Kom i dybden med Jensen-Installation

Michael fra Jensen-Installation bad os om en app, som kunne spore deres opgaver og håndterer medarbejdere.

” En hurtig google søgning omkring apps, og der poppede Mediabranding op. Jeg ringede ind på hovednummeret og kom hurtigt igennem til en frisk Jonas. Vi aftalte at jeg skulle sende en mail, hvor jeg udfyldte en skabelon. Vi bliver hurtigt enige om et samarbejde, og det har jeg været ekstremt glade for lige siden. ”

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk