Vores folieindpaknings løsninger

Vi leverer alle typer og farver for bilfolie for din bil indpakning, hvor dine ønsker og behov bliver tilpasset. Vi sætter kvaliteten i højsædet for at sikre din 100% tilfredshed. Udover dette er det kun din fantasi, som sætter grænser i dekoreringen af din bil, da vi er leveringsdygtige.

Folie på din bil

I forbindelse med indpakningen af din bil, der har vi nogle krav, som gør sig gældende. Kravene gælder ved både fuld og delvis bil indpakning.

1. For at vi nemt kan komme igang, så er det vigtigt, at din bil er nyvasket ved indlevering. Skulle dette mod forventning ikke være sket opkræver vi et vaskehalsgebyr på 449 kr., da vi er nødsaget til selv at klargøre din bil.

2. Såfremt din bil ved indlevering er angrebet af rust bortfalder vores garanti på din folieindpakning. Dette betyder ikke, at vi nægter at indpakke bilen – din garanti bortfalder blot.

3. Normalt indpakker vi ikke biler der er mere end 15 år gamle. Dette skyldes at vi som firma som udgangspunktet ikke kan stå inde for det færdige resultat grundet slitage på bilen.

Skulle du mod forventning have en bil der er ældre end 15 år, og som er i perfekt stand kigger vi gerne på den og laver en vurdering af hvorvidt vi mener, at vi kan stå inde for arbejdet.

pressure-car-large

Et forløb hos os er inddelt i 4 faser.

number 1 icon

Afmontering af bilen

Vi starter med at afmonterer følgende på bilen dørhåndtag, spejle, lister, antenne, kofangere, lygter, mm.

number 2 icon

Vask og rengøring

Inden indpakningen, så er dette step vigtig for resultatet. Denne proces er i højsædet for præcisionen og detaljerne.

number 3 icon

Bilindpakning

Inden bilindpakningen finder sted rengører vi igen bilens overflader en sidste gang for at sikre, at overfladerne er helt rene.

number 4 icon

Tørretid og montering

Efter indpakningen har fundet sted skal bilen stå urørt i cirka 12 timer for at sikre, at folien har sat sig ordentlig fast til billakken.

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk