Bliv synlig med Digital Markedsføring

Vil du gerne øge din synlighed på internettet? Og skabe mere vækst? Hos Mediabranding leverer vi effektiv annoncering, der ikke kun øger din synlighed på nettet, men som også fanger interessen hos dine besøgende, hvilket skaber salg. Vi har forskellige pakkeløsninger af Digital Markedsføring, så du kan vælge netop den løsning og strategi, som passer til din virksomhed.

sitemap

Større vækst med Google Ads

Velskrevne Google Ads annoncer er afgørende for, at du bliver mere synlig i søgeresultaterne, og at du konverterer trafikken til salg. Det er nemt at skrive en tekst, der indeholder de rette søgeord. Arbejdet ligger i at skrive tekster, der fanger interessen hos de besøgende, og som konverterer dem til kunder. Dét er en god annonce tekst.

Hos Media Branding går vi højt op i kvalitet. Når du bestiller en eller flere markedsføringseksperter hos os, kan du derfor være sikker på, at du får relevant og velskrevet indhold til din hjemmeside. Indhold, som både er søgemaskineoptimeret, men som også giver værdi for de mennesker, der besøger din hjemmeside. Heri ligger væksten.

Vi har stor respekt for, at annoncerne er en investering i din forretning. Det samme har vores eksperter, som derfor altid leverer en gennemarbejdet analyse og annoncer til din hjemmeside.

Hvad er en Google annonce?

Google Ads er de annoncer, der vis​es i toppen og bunden af søgemaskinen Google, der bruges af mere end 95% af danskerne. Med Ads-annoncer, er du garanteret relevant synlighed, når dine kunder søger efter dig som fagmand, dine ydelser eller dine produkter.

En SEO-tekst skal dog ikke kun skrives for at tilfredsstille Google og dets algoritmer. Det er også vigtigt at skrive til målgruppen, så de får lyst til at kontakte dig eller købe dine produkter eller kerneydelser.

Hvorfor vælge Google Ads hos os?

Google Ads er yderst vigtigt for din hjemmeside til at vækste og blive mere synlig

Velskreven annonce tekst

Når du vælger os til at skrive dine Google Ads annoncer, får du en annonce, der er en fornøjelse at læse, og som stemmer overens med det, du godt kunne tænke dig. Vi forventningsafstemmer altid, så vi rammer plet første gang.

Vi retter, til du er tilfreds

Hos Media Branding har vi altid 100% tilfredshedsgaranti. Har du derfor nogle rettelser eller tilføjelser til dine annonce tekster, retter vi, indtil du er tilfreds. Du er derfor altid sikret gode annoncer, så du får mest muligt ud af vores arbejde.

Vi ved alt om Google Ads

Intet er overladt til tilfældighederne, når du bestiller Google Ads hos os. Vi laver dem altid ud fra en grundig analyse, så du får en annoncer, der fanger kunden og skaber mere synlighed og giver større omsætning på bundlinjen.

Vores eksperter er dygtige

annoncerne af Google Ads skal være unikke, spændende at læse og have et naturligt brug af virksomhedens fordele. Dette ved vores eksperter alt om, da de har stor erfaring med at skrive fængende annoncer, der konverterer.

Vi lægger en strategi for Google Ads med dig

Inden vores eksperter kan kaste sig over arbejdet med Google Ads til dig, sørger vi først for at lægge en strategi i samarbejde med dig. Det er vigtigt for at kunne levere en solid google annonce, der virker efter hensigten og som kvalitetsmæssigt er i orden.

Strategien indebærer blandt andet, at vi kigger på, hvem din målgruppe er, og hvad de søger efter. Hernæst undersøger vi, hvordan din nuværende hjemmeside eller webshop rangerer på de søgeord, som er vigtige for dine produkter eller ydelser og det din målgruppe søger efter. Ud fra det kan vi vurdere, hvordan niveauet af indholdet på din hjemmeside er, og hvordan vi kan løfte det.

Vi afklarer også gerne med dig, om der skal nye sider til på din hjemmeside, eller om dine eksisterende tekster skal optimeres. Alt foregår i et tæt samarbejde med dig, så du er med på, hvad vores tiltag har af betydning for din forretning.

seo

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk