Hastighedsoptimering af hjemmeside

Vækst omsætningen og overhal dine konkurrenter, med hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside.

'' Hastighedsoptimering af hjemmeside med 100% tilfredshedsgaranti ''

Når det kommer til hastigheden på en hjemmeside eller webshop, er der ikke mange ordsprog der passer bedre end Benjamin Franklins gamle “Time is Money.”

Ifølge studier foretaget af Google, der har analyseret den gennemsnitlige bruger, er det blevet konstateret, at tager en hjemmeside mere end 3 sekunder før den er klar, vil over 50% af de besøgende allerede forladt hjemmesiden igen.

Med optimering af dit website sikrer vi, at du ikke mister potentielle kunder inden de har set, hvad det er du har at tilbyde. En godt optimeret side bidrager til en god brugeroplevelse, der giver bedre placeringer, flere besøgende og større vækst.

Hos Online-Marketers er du altid sikret et godt resultat af din hastighedsoptimering med 100% tilfredsgaranti.

4 gode grunde til hastighedsoptimering af hjemmeside

app

God brugeroplevelse

Fasthold flere af dine besøgende og giv dem en grund til at vælge at blive dine nye kunder.

software

Bedre placeringer

Søgemaskiner som Google belønner hurtige hjemmesider med bedre placeringer

software-macbook
user-experience

Flere konverteringer

Studier har vist for hvert 100 ms sparet, stiger omsætningen gennemsnitligt med 1,55%.

technology

Større vækst

SEO hastighedsoptimering af hjemmeside giver flere tilfredse kunder og større omsætning.

Vores tilgang til hastighedsoptimering

Første skridt i processen omkring god hastighedsoptimering handler om at lære systemet at kende. Vi starter altid med en kort samtale, der handler om at få adgang til systemet og høre mere om den eventuelle viden du har om dit setup.

Efter vi har fået adgang til systemet, foretager vi forskellige analyser af hjemmesiden for at skabe et overblik over, hvilke optimeringstiltag der allerede er lavet, hvilke der mangler og hvad hjemmesiden indeholder.

Efter analysen af hjemmesiden er klar, behandler vi de forskellige mangler, retter eventuelle fejl og optimerer dårlig skrevet koder. Når vi er færdige med udførelsen af en WordPress seo hastighedsoptimering, aftaler vi en kort samtale, hvor vi fællesskab kan teste din nye hurtige side.

Når vi er færdige med den indledende proces omkring WordPress hastighedsoptimering, vælger de fleste en af vores billige pakkeløsninger til løbende optimering. Med en løbende optimering af hjemmeside, sikrer du hastigheden af hjemmesiden altid er i er i top.

Vi tilbyder optimering af WordPress og Magento systemer. Med over 10 års erfaring og specialiseret viden, er du altid sikker på det absolut bedste resultat til din hjemmeside.

Hvad er hastighedsoptimering?

Den enkle forklaring på hastighedsoptimering, er processen der ligger bag at forbedre hastigheden af hjemmesiden. Hastigheden af en hjemmeside kan måles ved at se, hvor længe der går fra du trykker på et link eller skriver navnet på siden i adresselinjen og trykker enter, til hjemmesiden bliver vist og er klar til brug.

Hvis du allerede nu ønsker at teste, hvordan det står til med din egen hjemmeside eller måske ønsker at følge med i resultaterne af din nuværende hjemmeside optimering, anbefaler vi, at du bruger Google eget gratis analyseværktøj Pagespeed Insights

Teknisk hastighedsoptimering af hjemmeside

Efter vi har analyseret hjemmesiden, og vi har identificeret indholdet og områderne der trænger til forbedringer. Gennemgår vi hjemmesiden for overflødige kode, programmer, plugins eller udvidelser, der kan kombineres eller ikke længere skal bruges.

Alt efter hvordan hjemmesiden er sat op, kan det være nødvendigt at finde alternativer til de nuværende systemer eller kode nye, bedre eller hurtigere løsninger.

Efter hjemmesiden er ryddet op for overflødige elementer, starter vi med en optimering af billeder. Optimering af billeder kan udføres på mange måder, men vi har med garanti den mest effektive metode.

Et andet godt sted at starte, er hjemmesidens kode. I koden findes der med garanti mange steder på hvor HTML, CSS eller JavaScript kan kombineres, kodes bedre eller delvist fjernes. Det er vigtigt, at vi altid udnytter de seneste muligheder indenfor hjemmeside udvikling og ikke lader forældede metoder sløve hastigheden.

Det sidste skridt i optimering af hjemmeside eller hastighedsoptimering af webshop, bliver der ryddet op i databasen, hvor vi sletter alle de gamle og overflødige tabeller. Herefter installerer vi hjemmesiden på et CDN netværk (”content delivery netværk”) og sørger for, at hjemmesiden altid er lyn hurtig og i optimal stand til dine brugere.

Alt efter budget prioriterer vi eventuelle fejl og mangler og foreslår, hvilke optimeringer der vurderes at have den største effekt til forbedring af hastigheden på hjemmesiden.

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk