Specialister i hjemmeside udvikling og grafisk design

Vores kompetencer indenfor hjemmeside udvikling, er Danmarks skarpeste. Vi sørger for en nem og simpel process, der gør dit køb af en hjemmeside til et overskueligt projekt, da vi altid har dig med under rejsen.
✅ Specialister i hjemmeside design
✅ Hjælp til ændring af side
✅ Support døgnet rundt
✅ 100% kundetilfredshed
✅ Billeder, tekst og indhold
✅ Annoncering & Reklame
mediabranding-trustpilot
Elektrikerhuset.dk
Jacobsen-byg.dk
Flytkbh.dk
Jacobsens-rengøring.dk
Steamgrønt.dk

Webbureau med over +500 tilfredse kunder

Gennem de seneste 6 år har vi hjulpet mere end +500 tilfredse kunder. Skal du være en af dem?

Bag alle vores løsninger, står vores skarpe team af mere end 50 specialister. Hvad der er fælles for dem, er, at de alle brænder for at skabe en løsning, som er unikt tilpasset til dine behov og ønsker. For vi tror på, at det er opskriften på online succes.

Du kan se et udpluk af de forretningsdrivende, vi har hjulpet ved at klikke på knappen herunder.

Webdesign udviklet i WordPress

Når du får os til at udvikle et webdesign, udvikler vi det i CMS-systemet, WordPress. Det har vi valgt at gøre, da det er en af de mest brugervenlige og benyttede open source-systemer til udvikling af hjemmesider. Det betyder, at vi faktisk kan udvikle et webdesign og en hjemmeside til dig, som du efterfølgende selv kan bruge.

Derudover giver det os mulighed for at udvikle både simple og avancerede løsninger, da de hele 15.000 plugins og mange widgets gør os i stand til at lave en skræddersyet og unik løsning, der lever op til dine forventninger.

Et responsivt webdesign

I dag er det ikke bare nok at have en hjemmeside, der ser flot ud på computeren. Det er også nødvendigt at tilpasse det til tablets og mobiltelefoner, da flere og flere søgninger og online køb foregår fra disse enheder. Vil du derfor gerne sikre dig, at den besøgende ikke forlader din hjemmeside, lige så hurtigt som vedkommende fandt derind, er det nødvendigt med et responsivt webdesign. I sidste ende handler det om at give din målgruppe en god oplevelse. Det sikres med et brugervenligt webdesign, der tilpasser sig alt efter, hvilken enhed der tilgår hjemmesiden. Det har stor betydning for, at du er i stand til at konvertere trafikken til salg.

Hos Media Branding er et responsivt webdesign en fast del af vores løsninger, da det er det bedste for vores kunder og et godt skridt på vejen til online succes.

Hvad er inkluderet i din hjemmeside?

Fokusér på at sælge dit produkt, mens vi sørger for alt det tekniske.
udvikling

Udvikling

Hjemmesiden udvikles i den verdens kendte wordpress eller selvvalgt platform.

plugins

Ubegrænset funktioner

Din hjemmeside kan have alle de nødvendige og ønskede funktioner.

levering

Levering

Alt efter størrelse på din hjemmeside, går der typisk 7-21 dage.

servers

Hosting

Vi tilbyder backup på din hjemmeside hver nat og ubegrænset e-mailadresser.

Pictures & texts

Billeder & tekster

Med en tillægsydelse, kan vi sørge for at lave din hjemmesides content..

support icon

Support

Der vil være support døgnet rundt, og vi kan træffes alle dage.

Webdesign med Google for øje

Tekst og linkbuilding er ikke kun afgørende for, at Google rangerer din hjemmeside højt i søgeresultaterne. Det er de besøgendes tid på din hjemmeside også, da det viser Google, at du har en interessant hjemmeside, der er relevant for målgruppen. For at fastholde den besøgende i så lang tid som muligt kræver det et webdesign, der er overskueligt og brugervenligt, men som også fanger øjet og giver lyst til mere. Det og mange andre parametre tager vi højde for, når vi udvikler en hjemmeside til dig.

Vi er erfarne udviklere

Vi er lige så dygtige og kompetente som mange andre. Til gengæld taler vi et sprog, som du kan forstå. Det er alfa og omega for processen, da det skaber det bedste udgangspunkt for en flot og professionel løsning.

Vi er effektive

Levering til tiden er noget, vi går meget højt op i. Til gengæld er vi også ærlige, hvis der er udfordringer, der forsinker processen eller vi har brug for dine input for at komme videre eller finjustere den endelige løsning. Effektivitet og god kommunikation er, hvad du kan forvente.

Vi giver tilfredshedsgaranti

Din tilfredshed er afgørende for os og den løsning, vi udvikler til dig. Derfor har vi altid 100% tilfredshedsgaranti på hjemmesider og webdesign. Vi retter og opdaterer derfor, indtil du er helt tilfreds.

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk