website Design

Med mere end 30 års samlet erfaring og 2500+ hjemmesider udviklet

Vores kompetencer indenfor hjemmeside udvikling, er Danmarks skarpeste. Vi sørger for en nem og simpel process, der gør dit køb af en hjemmeside til et overskueligt projekt, da vi altid har dig med under rejsen.

✅ Hjælp til ændring af side
✅ Support døgnet rundt
✅ 100% kundetilfredshed
✅ Billeder, tekst og indhold
✅ Annoncering & Reklame

Vores kompetencer indenfor hjemmeside udvikling, er Danmarks skarpeste. Vi sørger for en nem og simpel process, der gør dit køb af en hjemmeside til et overskueligt projekt, da vi altid har dig med under rejsen.

Referencer

Alle vores hjemmesider er designet efter kundens behov

Elektrikerhuset.dk

Jacobsen-byg.dk

69cykler Refrences

69cykler.dk

Jacobsens-rengøring.dk

inthechair References

Inthechair.dk

Steamgrønt.dk

Webdesign udviklet i WordPress

Når du får os til at udvikle et webdesign, udvikler vi det i CMS-systemet, WordPress. Det har vi valgt at gøre, da det er en af de mest brugervenlige og benyttede open source-systemer til udvikling af hjemmesider. Det betyder, at vi faktisk kan udvikle et webdesign og en hjemmeside til dig, som du efterfølgende selv kan bruge.

Derudover giver det os mulighed for at udvikle både simple og avancerede løsninger, da de hele 15.000 plugins og mange widgets gør os i stand til at lave en skræddersyet og unik løsning, der lever op til dine forventninger.

Et responsivt webdesign

I dag er det ikke bare nok at have en hjemmeside, der ser flot ud på computeren. Det er også nødvendigt at tilpasse det til tablets og mobiltelefoner, da flere og flere søgninger og online køb foregår fra disse enheder. Vil du derfor gerne sikre dig, at den besøgende ikke forlader din hjemmeside, lige så hurtigt som vedkommende fandt derind, er det nødvendigt med et responsivt webdesign. I sidste ende handler det om at give din målgruppe en god oplevelse. Det sikres med et brugervenligt webdesign, der tilpasser sig alt efter, hvilken enhed der tilgår hjemmesiden. Det har stor betydning for, at du er i stand til at konvertere trafikken til salg.

Hos Media Branding er et responsivt webdesign en fast del af vores løsninger, da det er det bedste for vores kunder og et godt skridt på vejen til online succes.

Hvad er inkluderet i din hjemmeside?

Fokusér på at sælge dit produkt, mens vi sørger for alt det tekniske.
udvikling

Udvikling

Hjemmesiden udvikles i den verdens kendte wordpress eller selvvalgt platform.

plugins

Ubegrænset funktioner

Din hjemmeside kan have alle de nødvendige og ønskede funktioner.

levering

Levering

Alt efter størrelse på din hjemmeside, går der typisk 7-21 dage.

servers

Hosting

Vi tilbyder backup på din hjemmeside hver nat og ubegrænset e-mailadresser.

Pictures & texts

Billeder & tekster

Med en tillægsydelse, kan vi sørge for at lave din hjemmesides content..

support icon

Support

Der vil være support døgnet rundt, og vi kan træffes alle dage.

Webdesign med Google for øje

Tekst og linkbuilding er ikke kun afgørende for, at Google rangerer din hjemmeside højt i søgeresultaterne. Det er de besøgendes tid på din hjemmeside også, da det viser Google, at du har en interessant hjemmeside, der er relevant for målgruppen. For at fastholde den besøgende i så lang tid som muligt kræver det et webdesign, der er overskueligt og brugervenligt, men som også fanger øjet og giver lyst til mere. Det og mange andre parametre tager vi højde for, når vi udvikler en hjemmeside til dig.

Vi er erfarne udviklere

Vi er lige så dygtige og kompetente som mange andre. Til gengæld taler vi et sprog, som du kan forstå. Det er alfa og omega for processen, da det skaber det bedste udgangspunkt for en flot og professionel løsning.

Vi er effektive

Levering til tiden er noget, vi går meget højt op i. Til gengæld er vi også ærlige, hvis der er udfordringer, der forsinker processen eller vi har brug for dine input for at komme videre eller finjustere den endelige løsning. Effektivitet og god kommunikation er, hvad du kan forvente.

Vi giver tilfredshedsgaranti

Din tilfredshed er afgørende for os og den løsning, vi udvikler til dig. Derfor har vi altid 100% tilfredshedsgaranti på hjemmesider og webdesign. Vi retter og opdaterer derfor, indtil du er helt tilfreds.

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk