FREELANCEHUS FOR IT-KONSULENTER.

Mediabranding er et IT-konsulenthus, hvor vi er specialiseret i professionel rekruttering af IT-konsulenter til virksomheder med behov for kompetent arbejdskraft. Vi hjælper freelancere med at få både kortere og længerevarende kontrakter.

Vi er et bredt IT-konsulenthus med interesse i samt stor viden om hele IT-området. Vi etablerer forbindelsen mellem dygtige IT-konsulenter med forskellige fagspecifikke baggrunde og virksomheder i alle størrelser!

Business colleagues conducting presentation in the office

Hvor konsulenter og kunder mødes

I dag spiller IT en vigtig rolle i langt de fleste virksomheder. Størstedelen af alle virksomheder er afhængige af, at IT-systemer fungerer optimalt og opfører sig planmæssigt. Derfor er behovet for IT-konsulent større end nogensinde. Som IT-konsulenthus er vi stolte af at kunne tilbyde såvel konsulenter som kunder præcis det, de efterspørger – hvad end det er job eller arbejdskraft.

IT-konsulenthus med kvalitet

Vi adskiller os fra andre konsulenthuse ved at have en høj grad af kvalitetssikring i alle vores processer. Inden vi indgår et samarbejde med interesserede konsulenter, tager vi en indgående samtale og foretager screeninger. Her klarlægger vi ønsker og kompetencer, så vi som IT-konsulenthus har et optimalt grundlag for at finde det perfekte match mellem konsulent og virksomhed.

Vi er et IT-konsulenthus, som arbejder seriøst og målrettet med alle IT-konsulenter. Det gælder uanset, om fagligheden ligger inden for udvikling af IT-løsninger, salg, formidling, drift eller noget helt femte.

Som kunde kan du således have tillid til, at vi udelukkende rekrutterer konsulenter, der besidder høje faglige kompetencer. Det er din forsikring for, at du får den eksperthjælp, du har brug for.

Group of business people meeting to discuss financial investment and marketing.
who-you-know

Vi har dit job – kom og tag det!

Er du konsulent? Og er du på udkig efter længerevarende kontrakter eller kortere projekter? Så opret nemt og hurtigt dit CV hos Mediabranding. Det tager blot 2 minutter, og herefter vil vi som IT-konsulentfirma kontakte dig med det rette job.

Vi ser frem til at hjælpe både IT-konsulenter og virksomheder!

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk