Placer dig øverst på google med vores SEO specialister

Vi sikrer din virksomhed større markedsandele med en skræddersyet strategi og en stærk tilstedeværelse på Google. Vi kan varetage hele SEO-processen, yde faglig rådgivning og tilrettelægge strukturerede uddannelsesforløb.

Fra kun​
5.800
årligt ex. moms
Hispanic man with headset on smiling to camera in an office

​Mediabranding er en af de største leverandører indenfor hjemmesider og online marketing, har vi mange års erfaring med søgemaskineoptimering og Google som SE​O-bureau. Vi ved, hvad der virker for vores kunder – og vi ved også, hvad man bør holde sig fra.

Fokus på indhold & brugervenlighed

​Når vi laver søgemaskineoptimering, sørger vi for at skabe relevant og unikt indhold på din hjemmeside, så både kunderne og Google kan finde frem til den. Men vi arbejder også med brugeroplevelsen, så dine kunder besøger flere sider, bruger længere tid på dit website og endnu flere henvender sig – og kommer igen!

Skræddersyet SEO strategi – Step by Step

SEO-strategi handler om, hvordan du kommer fra din nuværende position til at ligge øverst i googles søge resultater. Strategien fastlægges før arbejdets begyndelse og vil naturligt blive justeret undervejs.

number 1 icon
RESEARCH OG ANALYSE

Vi laver en analyse af din hjemmeside, de rigtige søgeord, samt en konkurrent analyse

number 2 icon
ON PAGE OPTIMERING

Hjemmesiden bliver optimeret med hastighed titler, tekster og links samt billeder.

number 3 icon
OFF PAGE OPTIMERING

Optimeringer med indlæg, artikler og backlinks for at give din hjemmeside troværdighed.

number 4 icon
RAPPORTER MED JUSTERINGER

Vi rapporterer hver måned med placering på google. Vi holder øje med konkurrenter og nye søgeord.

SEO – Søgemaskineoptimering – Kom til tops på google

Hvis dit website ikke ligger på side 1 i Google, er der ingen, der finder dig og dermed får du heller ingen besøgende og dermed ingen salg!

Det overordnede formål med SEO er at tiltrække ny trafik til din hjemmeside. Du skal forestille dig, at de potentielle besøgende har et erkendt behov eller problem. Det vil sige, at har du et produkt eller en ydelse, som kunden ikke ved findes, eller ikke ved de har behov for, så skal du fange de besøgende i et tidligere stadie end ved søgning.

SEO består af både tekniske, redaktionelle og kommunikative udfordringer. Jo bedre du forstår at optimere alle elementer, jo mere synlig vil du blive i søgemaskinerne.

google search console image
Tablet showing charts and diagram on screen

Fordele ved SEO

De fleste som udfører en søgning på nettet har større tiltro til de organiske resultater i forhold til de betalte annoncer som typisk er de tre første i google søge resultater. Derfor bør jeres virksomhed ligge på side 1 for jeres vigtigste søgeord.
Her er de vigtigste grunde til at folk bruger SEO.
✔ Bedre placeringer i Google
✔ Flere besøgende til jeres site
✔ Mobilvenligt website
✔ SEO optimerede tekster på jeres website
✔ Klikbare telefonnumre der ringer op automatisk på mob.
✔ Bedre placeringer i Google
✔ Flere besøgende til jeres site
✔ Mobilvenligt website
✔ SEO optimerede tekster på jeres website
✔ Klikbare telefonnumre der ringer op automatisk på mob.
✔ Ingen binding

Få dit eget dedikeret SEO team til dit SEO projekt
Skræddersyet løsninger

Maksimal værdi. Ingen pris.

seo-search engine optimization

SEO-nørd

Vores SEO-nørd ligger strategien, samt planlægger hvorledes denne skal udføres. Med mange års erfaring og markedskendskab om de forskellige typer at strategier og brancher, så vi de førende indenfor dette område.

Hands point to web design document

Webdesigner

Vores webdesigner udvikler i det verdenskendte WordPress. Det gør vi da det er en af de mest brugervenlige og benyttede systemer til udvikling af hjemmesider. Det betyder, at vi faktisk kan udvikle et webdesign og en hjemmeside til dig, som du efterfølgende selv kan bruge.

Web marketing managers with gadgets working on paid search and SEO strategies

Linkbuilding

Vores linkbuilding ekspert kontakter link firmaer, optimerer og sikre et flow af flere og mere kvalitets links. I den forbindelse kan det være vigtigt at producere links flere steder på internettet, der henviser til din specifikke side og dit enestående produkt. Det hjælper vi dig med.

Close up of a businesswoman typing on laptop computer

Tekstforfatter

Vores tekstforfattere skriver altid tekster, der er læsevenlige og overskuelige. For der er ingen, der kan overskue lange afsnit, der ikke er delt op. Med det sagt tages der også hensyn til søgemaskinerne, så du samtidig med de besøgende også gør Google glad.

 

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk