Sociale medier - Pakker

Hvis Facebooks algoritmer bliver brugt korrekt, så kan det trække jeres virksomhed op til nye højder. Facebook & Instagram er nogle af verdens største platforme, og de bliver brugt af flere millioner mennesker hver dag. Derfor er det et perfekt sted, at markedsføre dit produkt eller din ydelse.

Hvad kan SoMe annoncering gøre for dig?

Leadgenerering: Gennem Facebook & Instagram annoncering kan du skaffe en masse potentielle kunder som har vist interesse i din forretning. Det er derfor vigtigt at understrege at Facebook ikke bare giver dig kold canvas leads, men derimod varme leads som allerede er interesseret og kender til jer.

Banner til leadgenerering: Anbefales til dig som har en servicevirksomhed eller gerne vil lave en god mailliste til email-markedsføring.

Trafikgenerering: For produktvirksomheder er det yderst essentielt at man får så meget trafik på hjemmesiden som muligt. Dette kan vi netop hjælpe jer med gennem Facebook & Instagram annoncering. Vi står for at skabe sælgende content, som får flere potentielle kunder til jeres hjemmeside.

Opmærksomhedsgenering: Denne løsning er især henvendt til start-ups, skuespillere, influencer, blogger, eller anden form for offentlig person. Vi sørger for at jeres side får en masse likes og

some

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk