Sociale medier - Pakker

Hvis Facebooks algoritmer bliver brugt korrekt, så kan det trække jeres virksomhed op til nye højder. Facebook & Instagram er nogle af verdens største platforme, og de bliver brugt af flere millioner mennesker hver dag. Derfor er det et perfekt sted, at markedsføre dit produkt eller din ydelse.

Hvad kan SoMe annoncering gøre for dig?

Leadgenerering: Gennem Facebook & Instagram annoncering kan du skaffe en masse potentielle kunder som har vist interesse i din forretning. Det er derfor vigtigt at understrege at Facebook ikke bare giver dig kold canvas leads, men derimod varme leads som allerede er interesseret og kender til jer.

Banner til leadgenerering: Anbefales til dig som har en servicevirksomhed eller gerne vil lave en god mailliste til email-markedsføring.

Trafikgenerering: For produktvirksomheder er det yderst essentielt at man får så meget trafik på hjemmesiden som muligt. Dette kan vi netop hjælpe jer med gennem Facebook & Instagram annoncering. Vi står for at skabe sælgende content, som får flere potentielle kunder til jeres hjemmeside.

Opmærksomhedsgenering: Denne løsning er især henvendt til start-ups, skuespillere, influencer, blogger, eller anden form for offentlig person. Vi sørger for at jeres side får en masse likes og

some

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk