Spørgsmål & svar

Kan du ikke finde dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dig.

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg forvente at min hjemmeside er klar?

Hver opgave er unik, og derfor skal der skræddersyes til den individuelle opgave. Dog tager det i gennemsnit 5 -10 dage for at færdiggøre opgaven. Såfremt at der skal tilføjes nogle ekstraordinære funktioner, såsom bookingsystem, direkte mailserver, eller live-chat funktion, så tager det typisk ekstra tid.

Vil jeg selv kunne rette indholdet løbende?

Ja, det kan du sagtens. Du ejer alle rettigheder til hjemmesiden, alle billeder, samt logoet. Herudover så er hjemmesiden også opsat i et simpelt CMS-system, hvilket gør det brugervenligt for dig at lave ændringer i hjemmesiden.

Skriver i indholdet eller skal jeg selv stå for det?

Vi har et hold af professionelle tekstforfatter som har flere års erfaring indenfor både sælgende tekster og journalistiske tekster til informerende hjemmesider. Det vigtigste for vores forfattere er at have Google søgeordene for øje, når de skriver indhold til jeres virksomhed.

Kan jeg få løbende support og rådgivning?

Ja. Vi tilbyder fri support og rådgivning til alle vores kunder. Du vil til enhver tid kunne ringe ind til os og få hjælp.

Er der løbende omkostninger på hjemmesiden?

Nej, du betaler blot et engangsbeløb for din hjemmeside, og derefter ejer du den 100%. Hertil kan vi dog godt hjælpe dig med markedsføring, grafisk design, visitkort, tryk – samt en masse andet.

Er hjemmesiden mobilvenlig?

Ja, alle vores hjemmesider er mobilvenlige.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk