Få unikke tekster til din hjemmeside

Vil du gerne fremstå troværdig? Og effektivt kommunikere, hvad det er, du tilbyder? Hos Media Branding har vi dygtige tekstforfatter til rådighed, som er skarpe på at kommunikere dine værdier og services ud. Det er i den skarpe og fængende kommunikation, at læseren fanges og et salg skabes. Vi har forskellige pakkeløsninger, som du frit kan vælge mellem.

Byd de besøgende indenfor med fængende tekster

Du skal se på din hjemmeside og dine hjemmesidetekster som din virksomheds professionelle visitkort og din butik. For at fastholde deres interesse og give dem lyst til at vide mere om dig og dine services eller produkter, er det vigtigt, at de føler sig velkomne og taget godt imod. Præcis som i en fysisk forretning.

Har du derfor en hjemmeside, der ”roder” med stavefejl, halvfærdige sætninger, uskarpe formuleringer og en forvirrende opsætning, får de besøgende et mindre godt indtryk af dig. Selvom det ikke er alle besøgende, der gennemlæser teksterne, er det vigtigt for det samlede indtryk, de får af siden. Du har kun et øjeblik til at fange opmærksomheden – så indtrykket skal være godt.

Får de besøgende et dårligt indtryk af din forretning, klikker de sig videre til din konkurrent. Bliver de omvendt mødt af en hjemmeside med styr på formuleringerne og en lækker opsætning, er der større chance for, at de vælger dig.

Tekstforfatter

Korrekturlæsning

SEO-tekster

Blog indlæg

Dokumenter

Vi skriver til målgruppen

Når vi sætter en af vores tekstforfattere til at levere tekst til dig, skriver vedkommende til målgruppen og det, de har brug for at vide. Ved at skrive til mennesker og i øjenhøjde med dine potentielle kunder, føler de sig hørt, hvilket er vigtigt for relationen til dig og din virksomhed samt for købelysten.

Derfor skriver tekstforfatteren også altid tekster, der er læsevenlige og overskuelige. For der er ingen, der kan overskue lange afsnit, der ikke er delt op. Med det sagt tages der også hensyn til søgemaskinerne, så du samtidig med de besøgende også gør Google glad.

For at kunne gøre alt dette starter vi altid et samarbejde med et indledende møde eller en snak over telefonen, hvor vi spørger ind til omfanget af tekster, fokusområder, virksomheden generelt og målgruppen. Har du noget kommunikationsmateriale, vi og tekstforfatteren kan tage udgangspunkt i, er dette et plus men bestemt ikke et krav.

Hvorfor vælge os?

Vores dygtige tekstforfattere ved, hvad dine tekster skal indeholde.

Vi skriver tekster, der fænger

Kedelige salgstekster, er der ingen, der gider læse. Vores tekstforfattere skriver, så det driver, og gør din virksomhed interessant for de besøgende.

Vi skriver tekster, der fænger

Kedelige salgstekster, er der ingen, der gider læse. Vores tekstforfattere skriver, så det driver, og gør din virksomhed interessant for de besøgende.

Vi skriver tekster, der fænger

Kedelige salgstekster, er der ingen, der gider læse. Vores tekstforfattere skriver, så det driver, og gør din virksomhed interessant for de besøgende.

Spar tid med en dygtig tekstforfatter

En tekstforfatter bidrager ikke kun til en overskuelig og appetitlig hjemmeside. En tekstforfatter sparer dig også for meget tid. For det er nemlig meget sværere, end hvad man regner med at skrive tekster til sin egen hjemmeside.

Vores dygtige tekstforfattere ved, hvordan de skal gribe opgaven an, så de effektivt kan skrive de tekster, du har brug for. De skrives dog altid med øje for kvalitet og relevans, så du ikke bare hurtigt får leveret tekster, men også får leveret tekster, der giver mening for din virksomhed og dem, der læser dem.

Altid tilfredshedsgaranti

Vil du gerne fremstå troværdig? Og effektivt kommunikere, hvad det er, du tilbyder? Hos Media Branding har vi dygtige tekstforfattere til rådighed, som er skarpe på at kommunikere dine værdier og services ud. Det er i den skarpe og fængende kommunikation, at læseren fanges og et salg skabes. Vi har forskellige pakkeløsninger, som du frit kan vælge mellem.

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk