Tryksager med prisgaranti

Professionelle, grafisk og flotte tryksager, som du kan tage med ud til kunder og samarbejdspartnere? Hos Media Branding trykker vi tryksager for større og mindre virksomheder, der gerne vil præsentere produkter, services og budskaber på print i en flot indpakning. Vi har forskellige løsninger og står klar til at hjælpe dig.

Tryksager i samarbejde med dig

Selvom vi er eksperter i tryksager, og hvordan de tager sig bedst ud, er det dig, der er ekspert på din virksomhed. Det er derfor dig der ved, hvilke værdier der skal formidles, og hvilken designlinje du gerne vil have det præsenteret med. Derfor starter vi altid et samarbejde med at spørge nøje ind til, hvad du godt kunne tænke dig, og om du har gjort dig nogle tanker om designet og opsætningen, uanset om det gælder visitkort, flyers, bannere eller noget helt fjerde.

Når vi designer og opsætter tryksager i et tæt samarbejde med dig, sikrer vi, at du bliver tilfreds med hver eneste detalje.

Unikke tryksager

Vi skaber udelukkende unikke designs, som matcher din virksomheds designværdi. Det sikrer, at du bliver husket og fremstår professionel.

Alle formater

Med moderne teknologi og fremragende designprogrammer, er der stort set ingen begrænsninger. Vi designer derfor alt lige fra flyers til strandflag.

Klar til tryk?

Vi designer tryksager klar til tryk. Farver, skæremærker er derfor sat korrekt op og klar til, at du kan sende filerne direkte til trykkeriet.

t-shirt-pic
coroprate

Visitkort

Mediabranding er dit foretrukne trykkeri, da vi går meget op i kvalitet og professionalisme i alt vores arbejde. Hvis du tror, at visitkort er lidt gammeldags og stort set ikke bliver brugt mere, så må vi desværre sige, at dette er forkert.

Vi lever i en digital verden, men visitkort er stadig populære og bliver brugt og værdsat. I en travl arbejdsdag kan det være en lettelse at få et visitkort med alle relevante informationer i hånden, så man undgår at skrive dem ned, eller tage mobilen op og taste en masse info ind, som man alligevel i sidste end glemmer. Visitkort er derfor et must, når man er ude på kundebesøg, til møde med nye samarbejdspartnere, eller udstiller på messen.

Flyers

Med en flyer trykt med dit logo, design og budskab er det nemt for dig at dele ud og for kunden at få et overblik over, hvem du og din virksomhed er. Du kan enten have dine flyers i butikken eller i firmaet, så det er nemt for interesserede kunder at tage en, eller du kan have dem i din stand og dele dem ud på messer elle andre steder, hvor budskabet skal deles.

Hvis du får trykt dine flyers hos Mediabranding, har du mulighed for at få tryk på begge sider. Yderlige leveres de i tykt papir i topkvalitet, så dit budskab fremstår skarpt, professionelt og seriøst. Køb dine flyers hos os til en lav pris, og uden at der er gået på kompromis med kvalitet!

flyers
etiketter

Klistermærker

Har du et ønske om at gøre indtryk i forbindelse med din næste kundekontakt?

Derfor gør vi det nemt for dig at lave dine egne klistermærker og skabe et matchende, professionelt look. Mediabrandings personaliserede klistermærker fås i en række forskellige former og størrelser. Med hundredvis af fuldt professionelle klistermærkedesigns, kan du også finde en stil, der passer til dit behov. Vi tilføjer dit firmanavn, logo og kontaktoplysninger. Vælg det antal, der passer bedst til dine behov.

Folie på biler

Folie på biler er en ekstremt elegant måde at dekorere på. Der findes et utal af typer af folier, der variere i farve og struktur. Derudover findes der forskellige typer af folier, der er udstyret med specielle effekter og overflader med mønstre. Mediabranding består af nok Danmarks dygtigste team til folieindpakning af bil.

Mediabrandings folier kan bruges til alle typer glaspartier, vægge, gulve og facader med eksempelvis tekst, logo, henvisning og markering, hvilket du både kan gøre inde og ude.

tryk-bil-stor

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk