Visitkort med prisgaranti

Professionelle, grafisk og flotte tryksager, som du kan tage med ud til kunder og samarbejdspartnere? Hos Media Branding trykker vi tryksager for større og mindre virksomheder, der gerne vil præsentere produkter, services og budskaber på print i en flot indpakning. Vi har forskellige løsninger og står klar til at hjælpe dig.

cards
cards
cards
cards
cards
cards
cards
cards
cards
cards
cards
cards
coroprate cards

Visitkort

Mediabranding er dit foretrukne trykkeri, da vi går meget op i kvalitet og professionalisme i alt vores arbejde. Hvis du tror, at visitkort er lidt gammeldags og stort set ikke bliver brugt mere, så må vi desværre sige, at dette er forkert.

Vi lever i en digital verden, men visitkort er stadig populære og bliver brugt og værdsat. I en travl arbejdsdag kan det være en lettelse at få et visitkort med alle relevante informationer i hånden, så man undgår at skrive dem ned, eller tage mobilen op og taste en masse info ind, som man alligevel i sidste end glemmer. Visitkort er derfor et must, når man er ude på kundebesøg, til møde med nye samarbejdspartnere, eller udstiller på messen.

Papir & stof type

Naturpapir

Dette papir har en overflade med et særligt stof og karakter. Man kender det typisk fra printer, bøger og brevpapir. Farvetonen er klar hvid. Overfladen på papiret ikke er behandlet, så derfor vil farverne fremstå en anelse mere afdæmpet, med et elegant og klassisk look.

Ubestrøget

Vores papir har ikke fået tilført belægninger i fremstillingsprocessen. Naturpapir er også ubestrøget, men føles en anelse mere glat og kompakt i overfladen, hvilket resultere det trykte produkt en større volumen og en mere livlig og høj klasse materiale. Faravetonen er hvid med et varmt knæk.

Genbrugspapir

Dette er en af vores miljøvenlige kvaliteter, som igen er ubestrøget. Papiret har en sart grålig tone, som giver din tryksager et helt særligt look. Papiret består af 100% genbrugspapir. Ud over at spare miljøet,så spares mere end 70% af den anvendte energi og vand sammenlignet med konventionel papirproduktion.

cards paper

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk