Vores wordpress pakkeløsninger

Vi leverer gennemarbejdede kursusmateriale, hvor dine ønsker og behov bliver tilpasset. Vi sætter kvaliteten i højsædet for sikre din 100% tilfredshed. Vil du lære, hvordan du professionelt og effektivt ændre i din WordPress hjemmeside?

wp & woo icon

Hvorfor skal Mediabranding undervise dig i WordPress?

Hos Mediabranding skaber vi wordpress undervisning af høj kvalitet til markedets skarpeste priser. Vores undervisere sørger for ekstremt god service samt levere produkter af kompromisløs høj kvalitet. Målet med professionelle undervisningstimer, er at vores kunde kan udvikle og lave hjemmesider på egen hånd. Undervisningen er et værktøj og en investering, der kan skabe vækst og interesse omkring din erfaring og kompetencer.

Step 1

Vi afholder et møde fysisk eller telefonisk, hvor vi vil gennemgå dine ønsker og behov. Vi aftaler her, hvilken pakkeløsning du ønsker, som sikrer dig markedets bedste pris. Med én af disse løsninger kan du få en professionel WordPress gennemgang, som giver dig den fornødne erfaring og ekspertise.

Kick off meeting

Step 2

Sed mollis lectus Vi sender dig en video på 30 min., hvor du får den overordnede viden omkring wordpress funktioner, værktøjer mm. Du skal her tage noter og skrive alle dine spørgsmål ned, så du til den fysiske undervisning kan være forberedt og være nysgerrig omkring wordpress og dens virken.

Online tuition

Step 3

Når vi sammen har fundet en dato for undervisningen, så møder du ind på vores kontor, hvor der vil være mad og drikke. Derudover vil der være en fast underviser, som tager dig igennem hele undervisning, så du ikke går fra vores kontor med nogle tvivl om hvordan du laver din næste WordPress hjemmeside.

Physical education

Step 4

Vi har nu været igennem hele forløbet, hvor du afslutningsvis vil få tilsendt alt relevant materiale. Derudover har du mulighed for at stille alle relevante spørgsmål til din underviser. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til os efter dit forløb.

Closing

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

trustpilot
review
Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review
Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review
Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

#

info@mediabranding.dk