Enterprise løsninger
Softwares & systemer

Innovative udviklingstjenester, hvor det bliver muligt for dig, at skabe vækst og skalere din virksomhed til nye højder indenfor HIGH-tech. Se vores enterprise løsninger nedenunder.

kr. 795,-

Timepris

eksklusiv moms

Ring for pris

Fast pris

Kontakt os for en fast pris

Levering af software udvikling og løsninger

Vi er et professionelt softwareudviklingsfirma, der identificerer hullet og mulighederne, og håndværker web-, mobil- og IoT-baserede løsninger, som hjælper dig med at styre, opnå effektivitet og accelerere forretning.

app

App udvikling

software

Softwareudvikling & design

digital

Digital transformering

software-macbook
user-experience

User Experience

technology

Teknologi & rådgivning

administration icon

Vedligholdelse & plan

Screenshot of computer lanuages

Hvorfor skal Mediabranding udvikle din næste app?

De fleste er i tvivl om, hvilket bureau der skal løfte deres næste app-projekt. Nogle bureauer tilbyder udelukkende udvikling af apps, mens vi hos Mediabranding tilbyder en samlet løsning, da vi har eksperter indenfor alle områder.

Udviklingen af nye apps går stærkt hos Mediabranding, da vi har dedikeret et helt team af udviklere udelukkende til din næste app løsning. Vi undersøger og analyserer altid de nyeste teknologier og tendenser, så vi kan være med på alle typer af opgaver. Derfor er der ingen opgaver der er for små, store eller for omfattende for os i Mediabranding.

Kom i dybden med Boook

Daniel fra FlytDanmark havde behov for et skræddersyet bookingsystem, så der kunne skabes overblik og struktur.

” Et effektivt kalendersystem, som vi er meget glade for at bruge, både ledere og medarbejdere er alle utrolig glade for den investering vi har lavet i dette bookingsystem til vores firma. Enhver aftale bliver booket hurtigt med alle relevante informationer mm., som vi har ønsket det. Vi er meget glade for resultatet, og processen igennem det hele. ”

reference
reference

Kom i dybden med Regnskaberi

Morten fra Regnskaberi bad os om et regnskabsprogram, som kunne gøre hans arbejde mere overskueligt og struktureret.

” Jeg er ekstremt positiv over både regnskabsprogrammet og supporten hos Mediabranding. Programmet er hurtigt, brugervenligt og kan alt det jeg skal bruge det til. Supporten har jeg haft brug for en masse gange og de er lynhurtige! Kæmpe ros til hele Mediabranding teamet, specielt Isaac som var hurtig til at forstå mit problem! Tak for hjælpen. Det er verdensklasse ”

Vores kundeanmeldelser

mediabranding trustpilot-d
review

Klaus Søndergaard

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed, ringer og aftaler konvertering af vores hjemmeside til WordPress. Alt kører i olie og selvom jeg ringede rigtig mange gange med ændringer / tilføjelser, stadig den samme forståelse. Vi er meget tilfredse og vil bruge firmaet fremover til vores ændringer og opdateringer.
B.A. INDUSTRISERVICE A/S

review

Ella Bente

5 stjerner til Jonas
Sød og behagelig oplevelse, hvor alle mine ønsker blev opfyldt efter en hård arbejdsindsats fra Jonas.

Jeg har fået lavet hjemmeside, logo og tekster. Er tilfreds med det hele og vil helt klart anbefale dem.

review

Tobias Andersen

Mediabranding
Jeg starter her til august måned (2020), mit helt eget firma for første gang. Jeg skrev ind til deres mail og de svarede først og fremmest med det samme, men den hjælp man får som nybegynder er helt fantastisk. Jeg var ellers helt grøn på Google og markedsføring, men de hjalp mig med at forstå de muligheder bag det.

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Hindegade 6,
1303 København k

52 52 03 55

info@mediabranding.dk